Leer online meer te doen

Gepubliceerd op woensdag 19 jul 2023 om 15:43
Wil jij met apps leren werken of veilig leren surfen? Heb je hulp nodig om online te solliciteren of om online een trein- of busticket te kopen?

Digidokter in de bib

Je bent welkom bij de digidokter in de bib elke eerste vrijdag van 10 tot 12 uur en elke tweede dinsdag van 18 tot 20 uur van de maand. Je kan ook contact opnemen via digidokterdefabriek@gmail.com of T 053 60 72 37.

Welkom in een digibank

‘Nu kan ik online veel meer’, dat is de boodschap van Gildas, Marc, Caroline en Emine na een bezoek aan een digibank. Het is ook de boodschap van de communicatiecampagne die op maandag 8 mei van start ging. Met de campagne wilt de Vlaamse overheid digibanken bekender maken. Deze campagne wilt met echte verhalen, echte situaties en echte gebruikers, volwassen personen in Vlaanderen met een (risico op) digitale achterstand de weg naar de digibanken wijzen. Ken of ben jij iemand die digitaal niet zo vaardig is? Ga eens naar een digibank in je buurt of bel naar T 1700. Lees meer over de digibanken en de campagne op digibanken.vlaanderen.be.  

Naar top