Night Trail Run

De Night Trail Run: de ideale teambuildingactiviteit voor jong en oud

Elk jaar op het weekend van de trage wegen kan je deelnemen aan de 'Night Trail Run'. Op onze eerste edities mochten we meer dan 350 deelnemers ontvangen, waarvan 150 kinderen en jongeren.  

De 5 km is laagdrempelig, heeft een tussenstop én loopt over effen ondergrond, waardoor de finish bereiken voor iedereen goed haalbaar is. 

De routes van 5, 10, 15 en 20 kilometer, tonen jou de mooiste stukjes bos en onverharde wegen. Degelijke loopschoenen en eigen verlichting blijven noodzakelijk om de tocht tot een goed einde te brengen. Je kan vrij starten tussen 18 en 20 uur. Wie de 'Night' ervaring echt wil beleven, start best pas rond 19 uur. 

Het voetbalterrein Hemelrijk wordt nadien omgebouwd tot een evenementenweide met muziek, catering en entertainment met onze twee resident dj’s. Sfeer en plezier verzekerd tot middernacht! 

Hier vind je de verschillende routes waar je ook het GPX-bestand kan downloaden zodat je de tocht via smartphone kan volgen.

Enkele zaken om rekening mee te houden:

  • Het is geen wedstrijd, dus iedereen moet zich houden aan de wegcode;
  • Verlichting is noodzakelijk om de tocht succesvol af te werken;
  • Er zijn enkele splitsingen aangegeven zijn door fluorescerende borden, hou deze goed in de gaten;
  • Op het polsbandje dat je aan de inschrijving krijgt staat een noodnummer dat kan gebruikt worden bij signalisatieproblemen of bij nood aan EHBO;
  • Kinderen onder de 16 jaar dienen begeleid te worden;
  • Lopers hebben voorrang op wandelaars.
Naar top