Skatepark

Het gloednieuwe skatepark opent 22 juni 2024 zijn deuren!

Begin april zijn ze eindelijk begonnen aan de bouw van ons gloednieuwe skatepark in Sint-Lievens-Houtem. Een uniek skatepark in Belgiƫ, want het ligt op het domein van basisschool Hofkouter. Het skatepark kan de leerlingen extra uitdagen op het gebied van sport en spel. Buiten de schooluren biedt het enthousiaste skaters de kans om hun favoriete hobby uit te oefenen. De grenzen van het skatepark worden aangegeven door een omheining. De omheining maakt duidelijk waar skaters zich vrij kunnen bewegen.

Deze zomer kan je ontdekken of er een verborgen skatetalent in jou schuilt. Het is een groot skatepark waar zowel ervaren als beginnende skaters zich volledig kunnen uitleven. Natuurlijk zijn er enkele regels waarvan we verwachten dat iedereen ze kent en zich eraan houdt. Deze regels zijn opgenomen in het reglement dat uithangt op het skatepark. Je kan het reglement ook hier raadplegen.

Ontdek de meest recente informatie over het skatepark, evenals eventuele aankomende activiteiten en evenementen hier op onze gemeentelijke website en op de sociale media van de jeugddienst, @jeugddienst.slh.

Naar top