UiTPAS

Vlieg erop uit met UiTPAS Vlaamse Ardennen

Doe dubbel voordeel! Geniet volop van cultuur, sport en jeugdactiviteiten en ontvang eveneens punten die je kan omruilen voor een korting of een kleine attentie.

Voor jong en oud uit de regio en daarbuiten

De UiTPAS is een vrijetijdspas waarmee je punten spaart bij cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten in Vlaanderen en Brussel. Elke deelname aan een activiteit is goed voor één punt.

Ga voor, tijdens of na de activiteit naar een UiTPAS-zuil of een medewerker, scan hier de UiTPAS en spaar zo een punt. De verzamelde punten ruil je om voor voordelen. Iedere gemeente heeft een aantal leuke omruilvoordelen opgelijst zoals een korting op een ticket, een gratis drankje of een gadget. Ontdek ze allemaal op de website! Punten sparen en omruilen doe je in heel Vlaanderen en Brussel bij alle aangesloten UiTPAS-regio’s.

UiTPAS kopen

Een UiTPAS Vlaamse Ardennen kost standaard 5 euro en 2 euro voor wie jonger is dan 26 jaar.

In Sint-Lievens-Houtem kan je een UiTPAS kopen in bibliotheek De Fabriek en bij het OCMW.

Om je welkom te heten, krijg je meteen een aantal voordelen:

  • 2,50 euro korting bij een voorstelling in CC De Fabriek of een ander deelnemend cultuurcentrum
  • 2,50 euro korting bij een sportactiviteit in Sportcentrum De Fabriek of een ander deelnemend sportcentrum
  • 3 welkomstpunten
  • een leuk gadget
Kansentarief

Het is belangrijk dat iedereen in zijn vrije tijd kan genieten van cultuur-, sport- en vrijetijdsactiviteiten. Omdat de prijs voor deze activiteiten vaak oploopt, is het voor inwoners met een beperkt inkomen moeilijk om hieraan deel te nemen. Daarom is er ook een UiTPAS voor mensen met een beperkt inkomen. Wie in aanmerking komt voor een UiTPAS met kansentarief, koopt zijn UiTPAS voor 1 euro en geniet van 80% korting bij UiTPAS-activiteiten in Zottegem, Herzele, Sint-Lievens-Houtem en Zwalm. Bij een UiTPAS-activiteit in een andere regio, is er geen korting.

Download de UiTPAS-APP

Installeer hier de UiTPAS-app om je UiTPAS altijd en overal bij jou te hebben. Je vindt er steeds je puntensaldo terug en je kan er punten mee sparen. De UiTPAS van je gezinsleden zitten vanaf nu samen in de app. De fysieke kaarten hoef je niet meer op zak te hebben. Via de app spaar je dus meteen punten voor de gezinsleden die deelnemen aan een activiteit, check je ieders puntensaldo of ruil je voordelen in voor je hele gezin.

Punten omruilen?

Met je gespaarde punten kan je heel wat voordelen omruilen in alle UiTPAS-regio’s. 
Wist je al dat je naast enkele leuke gadgets en geschenken, jouw punten in Sint-Lievens-Houtem ook kan omruilen voor korting op een gemeentelijke UiTPAS-activiteit? Voor 15 punten krijg je 5 euro korting, voor 30 punten ontvang je 10 euro korting.
Deze korting kan online omgeruild worden via de UiTPAS-website of de UiTPAS-app voor een kortingscode die je kan gebruiken in onze webshop of aan een vrijetijdsbalie. Is dat niet gemakkelijk?

  • Surf dus naar www.uitpas.be of zoek in de UiTPAS-app de omruilvoordelen van Sint-Lievens-Houtem op.
  • Klik bij ‘korting op een gemeentelijke UiTPAS-activiteit’ op ‘Nu omruilen’. 
  • Je puntensaldo wordt meteen aangepast en je ontvangt een kortingscode in jouw mailbox.
  • Deze unieke kortingscode kan je ingeven via www.sint-lievens-houtem.be/webshop als er activiteiten in jouw winkelmandje werden geplaatst.
  • In het veld ‘kortingscode’ geef je de unieke code in die jou meteen de juiste korting geeft. Opgelet: de kortingscodes zijn niet cumuleerbaar binnen dezelfde bestelling.
Naar top