Gratis (ver)bouwadvies

Jouw droomhuis gevonden? De renovatieadviseur komt aan huis!

Iedereen die ooit een huis gerenoveerd heeft, weet het: er zijn een heleboel moeilijke beslissingen te nemen. Hoe maak je je woning energiezuinig? Is zonne-energie iets voor mij? Regenwater gebruiken, een groendak, dak en gevels isoleren,… Door van bij het begin van het proces vooruit te kijken, een plan te maken en doordacht te kiezen, realiseer je stapje voor stapje je droomhuis.

Duurzaam & comfortabel: ja graag!

Op zoek naar onafhankelijk advies om jouw project waar te maken? Het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen lanceert renovatieadvies aan huis voor Oost-Vlamingen die hun verbouwing op een duurzame manier willen aanpakken. Dat betekent: jouw energieverbruik naar beneden halen en rekening houden met een leefbare woonomgeving, maar ook meer wooncomfort.

Voor wie?

Voor alle Oost-Vlamingen die willen renoveren en meer willen weten over isolatie, ventilatie, verwarming, zonne-energie of duurzame materialen. De adviseur spreekt met jou af op de werf. Zo krijg je advies dat perfect op maat is. Tele-advies via laptop, tablet of smartphone is ook mogelijk.

Gratis!

Anderhalf uur renovatieadvies is volledig gratis. De gemeente en het Steunpunt Duurzaam Wonen en Bouwen nemen de volledige kost op zich.

Surf naar www.bouwwijs.be/renovatieadvies en vul digitaal uw aanvraag in. Een adviseur neemt contact op voor een afspraak.

Nieuwbouw?

Kies je voor nieuwbouw? Dan geeft het Steunpunt graag advies op hun kantoor. Meer info op www.bouwwijs.be/bouwadvies.

Ook voor korte vragen rond duurzaam bouwen en verbouwen kan je terecht bij het Steunpunt.

Mail naar dubo@oost-vlaanderen.be of contacteer hen via T 09 267 78 07.

Naar top