Jeugdanimatoren

Wil jij deze zomer deel uitmaken van een enthousiast team dat zich inzet om kinderen en jongeren een onvergetelijke tijd te bezorgen? Bij speelplein De Ravotter krijg je de kans om als animator een belangrijke rol te spelen in ons bruisende speelpleinavontuur!

Als animator bij De Ravotter sta je centraal in het creëren van een gevarieerd aanbod aan activiteiten, waarbij spelplezier voorop staat. Wij geloven in diversiteit en inclusiviteit en hebben daarom vijf verschillende animatorprofielen gecreëerd om aan verschillende vaardigheden, interesses en ervaringsniveaus tegemoet te komen:

  • hoofdanimator: coördineer en organiseer het speelplein met een focus op leiderschap en administratie.
  • zorganimator: ondersteun kinderen met een zorgnood en begeleid de animatoren in het omgaan hiermee, coach animatoren met een zorgnood en sta in voor EHBO.
  • senior animator: sta als animator voor een groep, bereid toneeltjes voor en organiseer animatorenavonden.
  • junior animator: ontwikkel je vaardigheden als animator voor een groep en draag bij aan de groepssfeer.
  • vlinderanimator: ondersteun de reguliere werking en de animatoren voor een groep en neem een actieve rol op tijdens pauzes.

Of je nu een ervaren rot in het vak bent, of net je eerste stappen zet als animator, of zelf een zorgnood hebt, maar graag wil proeven van het speelplein aangepast aan jouw mogelijkheden ... er is een plek voor jou bij De Ravotter. Bekijk hieronder meer informatie over elk animatorprofiel en ontdek hoe jij deze zomer het verschil kunt maken bij De Ravotter!

Thema's

Naar top