Nieuws

29 nieuwsberichten gevonden.

Fietsdagen Houtemse scholen

Maandag 3 juni is het Wereldfietsdag. De sportdienst organiseert hiervoor fietsdagen voor alle Houtemse scholen op maandag 27 mei, dinsdag 28 mei, maandag 3 juni en dinsdag 4 juni 2024.

Week van de Bij

Zondag 26 mei start de tiende week van de bij. Dit jaar richt 'Week van de Bij' zich op alle bestuivers. Naast bijen en hommels zorgen ook dag- en nachtvlinders, zweefvliegen, kevertjes en heel wat andere insecten voor de bestuiving van planten.

BK wielrennen 2024

Op zondag 23 juni 2024 maken Sint-Lievens-Houtem, Herzele en Zottegem zich op voor een groot wielerfeest, het BK elite op de weg.

Klimaatmarkt

Op zaterdag 25 mei wordt, voor het derde jaar op rij, de prachtige tuin van Huize Vander Schueren, Eiland 2 in Sint-Lievens-Houtem, omgetoverd tot een gezellige klimaatmarkt.

Heraanleg kerkhof Bavegem

Vrijdag 17 mei start aannemer Tavernier met de heraanleg van het nieuwe kerkhof Bavegem in de Molenbeekstraat.

Inschrijven Livinustocht

Je kan inschrijven voor de Livinustocht op zondag 30 juni 2024. Napraten kan bij een drankje op zomerjaarmarkt.

Maai Mei Niet

Voor het vierde jaar op rij doet je grasmaaier minder uren in mei. Door je gras of een stuk van je gras niet te maaien, voorzie je heel wat bijen en vlinders van cruciale voedingsbronnen.

Oproep tooguitbating zomerjaarmarkt 2024

Voor de zomerjaarmarkt op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024 zijn we op zoek naar in Sint-Lievens-Houtem erkende sport-, cultuur- of jeugdverenigingen die de drankentoog onder de markthal willen openen.

Schrijf je in voor de hobbymarkt

De zomerjaarmarkt zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2024. Op zondag 30 juni, van 9 tot 13 uur, organiseren we een hobbymarkt op het marktplein.
Naar top