Nieuws

41 nieuwsberichten gevonden.

Maaien bermen juni

Volgende week start aannemer Cauwel met het maaien van de wegbermen in onze gemeente volgens het bermbesluit.

Bevraging verkeersveilige schoolomgevingen

In de voorbije jaren zijn maatregelen genomen om de verkeersveiligheid te bevorderen rondom de scholen in onze gemeente. De maatregelen werden gefinancierd door de gemeente en de Vlaamse Overheid.

Vacature jobstudent sporthal

Wil je deze zomer een onvergetelijke ervaring beleven, waarbij je je passie voor sport en jeugd kan combineren? Dan hebben we goed nieuws voor jou!

Geplande wateronderbreking in Sint-Lievens-Houtem

Vrijdag 9 juni zal er tussen 7 en 12 uur geen leidingwater zijn in de Drieskenswegel 2 tot 98 (even huisnummers), Hoeksken 2 tot 14 (even huisnummers), Engelseveld 1 tot 14 en in Hauwerzele 53 (oneven huisnummers) in Sint-Lievens-Houtem.

Inzameling afval zomermaanden

Tijdens de zomermaanden (juni, juli, augustus, september) kan het zijn dat de ploegen van ILvA starten om 5 uur in plaats van om 6 uur.

Warme dagen

Met de warme dagen van deze week en de activatie van de waarschuwingsfase Vlaams Warmteactieplan op donderdag 8 juni, geven we je graag enkele tips mee.

Sluit je huis aan op de zon

De groepsaankoop zonnepanelen & thuisbatterij van de provincie Oost-Vlaanderen is terug. Heb je al zonnepanelen? Kies dan voor een thuisbatterij.

Vaderdagmarkt zaterdag 10 juni 2023

Tijdens de wekelijkse markt op zaterdag 10 juni 2023, worden alle heren, i.s.m. de marktkamers, verwend met een frisse attentie aan de drankenstand ter gelegenheid van Vaderdag.

Gemeenteraad en OCMW-raad

De volgende zitting van de gemeenteraad en OCMW-raad vindt plaats op woensdag 31 mei om 20 uur in de raadzaal van het gemeentehuis

Windproject Sint-Lievens-Houtem en Erpe-Mere

Elicio nv diende bij de Vlaamse Regering een aanvraag tot omgevingsvergunning in voor het oprichten van twee windturbines, ten noorden en ten zuiden van de E40, grondgebied Sint-Lievens-Houtem en Erpe-Mere. De infofolder is opgemaakt.
Naar top