Nieuws

26 nieuwsberichten gevonden.

Hervorming rijopleiding

Vanaf vrijdag 1 maart 2024 wordt het vormingsmoment voor begeleiders opnieuw ingevoerd én de minimale oefenperiode voor kandidaat-bestuurders wordt vastgelegd op 5 maanden.

Complimentenmaand

Op 1 maart is het 'Complimentendag'. Maar omdat complimenten het hele jaar door leuk zijn, maken we van maart complimentenmaand!

Bacchus, het Houtems carnavalfeest

Voor het Bacchusweekend gelden een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen tussen woensdag 28 februari en maandag 4 maart 2024. Er is ook een afwijking op de geluidsnormen toegestaan.

Houtem Onderneemt 2024

Ben je een ondernemer in Sint-Lievens-Houtem? Schrijf je in voor 'Houtem Onderneemt' op zaterdag 20 en zondag 21 april 2024, de opendeurdagen voor Houtemse ondernemers!

Workshops ILvA

In het voorjaar van 2024 organiseert ILvA samen met Vlaco vzw opnieuw gratis workshops over de ecologische tuin, zodat je helemaal klaar bent om in de lente en zomer afvalarm te tuinieren.

Infosessie energietransitie

Benieuwd wat de toekomst op vlak van energie in petto heeft? Schrijf je in voor de gratis infosessie op maandag 25 maart om 19.30 uur in CC De Fabriek, Fabrieksstraat 19, Sint-Lievens-Houtem.

Gratis juridisch advies

Iedereen kan in een situatie terechtkomen die juridische vragen of problemen met zich meebrengt. Wat moet je doen? Wat zijn je rechten? Wat zegt de wet? Moet je naar een advocaat stappen of naar de rechtbank?

Vakantieaanbod 2024

Ontdek ons sprankelend vakantieaanbod voor kinderen en jongeren in Sint-Lievens-Houtem. Inschrijven kan sinds donderdag 18 januari, 18 uur.

Zet 'm op 50

Wil jij deze winter heel wat energie besparen? En wil je tegelijk testen of jouw woning al klaar is voor een warmtepomp, zonder dat je grondig moet verbouwen? Doe dan mee met 'Zet ‘m op 50': een test waarbij je je cv-ketel op 50 graden zet.

Schade door wateroverlast van oktober t.e.m. november?

In de periode oktober 2023 t.e.m. november 2023 heeft ernstige wateroverlast schade veroorzaakt in het Vlaamse Gewest. Als je hierdoor schade hebt geleden, kan je als schadelijder hiervoor een melding maken bij het Vlaams Rampenfonds.
Naar top