Nieuws

26 nieuwsberichten gevonden.

Schade door storm van dinsdag 9 juli 2024?

Heb je schade geleden door de storm- en rukwinden met lokaal karakter (windhoos, tornado, windschering), de hagel en de hevige regenval die zich op dinsdag 9 juli 2024 heeft voorgedaan? Maak hiervan een melding maken bij het Vlaams Rampenfonds.

Doortocht wielerwedstrijden Borsbeke

Op zaterdag 13 en zondag 14 juli 2024 vinden er wielerwedstrijden plaats met start en aankomst in Borsbeke, met doortocht in Sint-Lievens-Houtem tussen 13.30 en 18.15 uur.

Doortocht wielerwedstrijden Bambrugge

In het weekend van vrijdag 26 tot maandag 29 juli 2024 vinden drie wielerwedstrijden plaats, met start en aankomst in Bambrugge, met een doortocht op grondgebied Zonnegem.

Fabrieksconcerten

De VZW Fabrieksconcerten organiseert op vrijdag 12 en 26 juli en vrijdag 30 augustus Fabrieksconcerten op de binnenkoer van CC De Fabriek.

Viering Vlaamse feestdag

Op zaterdag 13 juli 2024 vieren we op het Marktplein in Sint-Lievens-Houtem de Vlaamse feestdag van 11 juli.

Kermis Vlierzele

Van vrijdag 12 tot zondag 14 juli 2024 vindt kermis Vlierzele plaats met de jaarlijkse Berenfeesten. Er wordt een tijdelijke verkeersmaatregel ingevoerd en een afwijking op de geluidsnormen.

Paardenommegang in Vlierzele

Op zondag 21 juli 2024 vindt de paardenommegang Sint-Fledericus plaats in Vlierzele. Voor een vlot verloop en veilig verkeer moet een tijdelijke verkeersmaatregel worden ingevoerd.

Maaien bermen juni

Volgende week start aannemer Cauwel met het maaien van de wegbermen in onze gemeente volgens het bermbesluit.
Naar top