Praktische info

Parkeren

Zoek niet tevergeefs naar een vrije parkeerplaats in de omliggende straten van het cultuurcentrum. Op wandelafstand liggen immers twee ruime parkings: parking Marktplein en parking Hofkouter. Parking Hofkouter (Hofkouter 4) is het gemakkelijkst te bereiken via ‘Eiland’. Via de Livinusdoorgang, het aangelegde pad langs de Sint-Michaëlkerk, geraak je snel op je bestemming. Fietsers kunnen gebruik maken van de fietsenstalling aan het cultuurcentrum.

Toegankelijkheid

CC De Fabriek is toegankelijk voor mensen met een fysieke beperking. Rolstoelgebruikers kunnen zonder problemen plaats nemen op het gelijkvloers van de theaterzaal. Er is een lift aanwezig die toegang geeft tot het balkon. Bovendien is er aangepast sanitair voorzien. Boek de tickets tijdig via de webshop (kies een plaatsje op de eerste rij), of via de balie of telefoon.

Vestiaire

Jassen en tassen mogen omwille van de algemene veiligheidsvoorschriften niet mee de zaal in. De gratis bewaakte vestiaire is dan ook verplicht.

Foyer

Voor en na de voorstelling en tijdens de eventuele pauze kan je terecht in de foyer om iets te drinken of gezellig na te praten. Houtemse verenigingen zorgen voor de bediening van de bar en de vestiaire. Jetons kunnen een half uur voor de voorstelling tot een uur na de voorstelling aan de avondkassa aangekocht worden.
Eten en drinken in de zalen is niet toegestaan.

Swipedrinks

Goed nieuws! We gaan mee in het digitale tijdperk en zijn vanaf nu partners met ‘Swipedrinks’. 

Hier vind je alle info over Swipedrinks.

Fotograferen / filmen

Het maken van foto’s, film-, video- of geluidsopnames is absoluut verboden tijdens de voorstellingen, ook met gsm’s, tablets en smartphones.

Laatkomers

Artiesten worden niet graag gestoord tijdens de voorstelling, kom dus zeker op tijd! Alle voorstellingen starten stipt op het vermelde uur. Bij laattijdigheid kan de toegang tot de voorstelling niet gegarandeerd worden en worden de tickets niet terugbetaald.

Vrijwilligers

CC De Fabriek zou CC De Fabriek niet zijn zonder een fantastisch team van vrijwilligers. Deze lokale helden koken voor de artiesten of zorgen voor logistieke ondersteuning. Uiteraard leggen wij hen daar graag voor in de watten. Wil jij ook tot ons enthousiaste team van vrijwilligers horen? Laat dan zeker van je horen! Contacteer ons via e-mail of telefoon, of spreek ons persoonlijk aan.

Klantengegevens

CC De Fabriek hecht groot belang aan de bescherming van de persoonlijke levenssfeer en verwerkt de persoonsgegevens die haar verstrekt worden met de grootste zorg. Je persoonsgegevens worden enkel gebruikt om onze dienstverlening goed te kunnen uitvoeren. Wij gebruiken je gegevens niet voor commerciële doeleinden.

Locaties

  • CC De Fabriek, Fabrieksstraat 19, Sint-Lievens-Houtem
  • Sint-Michaëlkerk, Marktplein, Sint-Lievens-Houtem
  • Markthal, Marktplein, Sint-Lievens-Houtem
  • De Garage (Muziekcentrum), Kerkkouterstraat 62, Bavegem
  • Halleweg, Zonnegem
  • Sint-Fledericuskerk, Vlierzeledorp, Vlierzele
  • Letterhoutem Dorp

Spotify

Nieuw: ontdek ons nieuwe programma nu ook op spotify! Ga op zoek naar het account van CC De Fabriek en luister naar wat onze artiesten in hun mars hebben

Naar top