Speeltuinen

Onze gemeente telt tal van leuke speelterreintjes, verspreid over heel onze gemeente. 
 
In Bavegem heb je het Hans & Grietje pleintje, naast het muziekcentrum in Kerkkouterstraat. In Letterhoutem zijn er twee speelterreintjes het Tinkelbel pleintje aan de kerk en het speelpleintje op ‘t Trot aan de Chiro en Ferm Kinderopvang. In Sint-Lievens-Houtem zelf heb je het gouden speelparadijs naast de bibliotheek met het Eilandbosje, waar het ook steeds leuk spelen is. In Vlierzele vind je het speelpleintje Mowgli & Balou de beer, naast parochiezaal in Vlierzeledorp en in Zonnegem kan je aan de pastorie gaan spelen op het speelterrein Repelsteeltje in de Halleweg. 
 
Er zijn ook wat meer avontuurlijke plekken in onze gemeente om te gaan spelen. Zo kan je bijvoorbeeld naar het Speelbos op het einde van ‘t Rot gaan in Letterhoutem, op ontdekking gaan in het Hemelrijkbos in Vlierzele of het actieve pad volgen tussen de bomen in het bosje achter de pastorie in Zonnegem. 
 
Wie liever wat aan sport doet in zijn vrije tijd kan zich ook altijd uitleven op één van de speelterreintjes in onze gemeente zoals het basketterreintje in de Olmenlaan of aan de sporthal. Of een balletje trappen in de pannakooi. 
 
Ga samen met je vrienden of familie op pad en ontdek alle leuke speelplekken van onze gemeente in één route.  
Meer info en de volledige route.

Naar top