Trage wegen weekend

In het weekend van de Trage Weg, het 2de weekend van oktober, gaan duizenden wandelaars, fietsers, kinderen en andere levensgenieters samen op pad. Langs bekende, onbekende en zelfs bedreigde paadjes. In Sint-lievens-houtem zetten wij graag de 110 kilometer trage wegen in de kijker.  

De Night Trail Run: de ideale teambuildingactiviteit voor jong en oud

Op vrijdag kan je deelnemen aan de tweede editie van de “Night Trail Run”. Op onze eerste 2 edities mochten we meer dan 350 deelnemers ontvangen waarvan 150 kinderen en jongeren.  

De 5 km is laagdrempelig, heeft een tussenstop én loopt over effen ondergrond, waardoor de finish bereiken voor iedereen goed haalbaar is. 

De routes van 5, 10, 15 en dit jaar voor het eerst 20 kilometer, tonen jou de mooiste stukjes bos en onverharde wegen. Degelijke loopschoenen en eigen verlichting blijven noodzakelijk om de tocht tot een goed einde te brengen.   Men kan vrij starten tussen 18 en 20 uur. Wie de “Night” ervaring echt wil beleven, start best pas rond 19 uur. 

Het voetbalterrein Hemelrijk wordt nadien omgebouwd tot een evenementenweide met muziek, catering en entertainment met onze twee resident DJ’s. Sfeer en plezier verzekerd tot middernacht! 

MTB tocht  

Op zondag staat de MTB tocht op het programma, met start en aankomst aan het Hemelrijk.  Zowel groot als klein kan zich uitleven op de bepijlde routes van 15, 40 en 70 kilometer. Na de inspanning kan men in de kantine aan het Hemelrijk terecht voor een hapje en een drankje.   

Naar top