Vlinderanimator

Algemeen

Als vlinderanimator ondersteun je mee de reguliere werking. Dit profiel is ideaal als je nog niet zeker weet of de speelpleinwerking iets voor jou is, maar graag eens van de werking wil proeven. Of als je zelf een zorgnood hebt, waardoor je misschien niet in staat bent het volledige takenpakket van animator op te nemen, maar wel jouw steentje kan bijdragen aan een vlotte, sfeervolle speelpleinwerking.

Als vlinderanimator word je steeds ondersteund door de zorganimator en stel je samen een persoonlijk takenpakket op gebaseerd op jouw interesses en sterktes.

Voorwaarden

Om als vlinderanimator te kunnen worden aangesteld, dien je:

  • Minimum 15 jaar te zijn en dit jaar nog 16 worden.
  • Geen ervaring of cursus vereist, wél hogere verloning indien attest animator.

Om je kandidaat te stellen vul je het animatorfomulier en beschikbaarheidsformulier in.

Periode

Van 1 juli tot en met 23 augustus word je aangesteld per week. Je bent vrij om te kiezen hoeveel weken je de taak van vlinderanimator wil opnemen.

Verloning

Als vlinderanimator verdien je een vrijwilligersvergoeding van 36,6 euro per dag.

Beschrijving taken

Als vlinderanimator bij Speelplein De Ravotter ondersteun je de reguliere werking van het speelplein. Je hoeft geen voorbereidingen te maken en staat niet vast bij een leeftijdsgroep. Tijdens de activiteiten ondersteun je de animatoren en neem je een actieve rol op tijdens de pauzes. Vlinderanimatoren met een zorgnood worden steeds begeleid door de zorganimator. Het takenpakket wordt samen opgesteld naargelang de sterktes en interesses van de vlinderanimator.

Naar top